Aquaco

Making water work

Water heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht op mensen en is daarom van grote waarde in stads- en dorpscentra. Aquaco is gespecialiseerd in het goed laten functioneren van water in de openbare ruimte én één van de deelnemers aan Het Plein op de Dag van de Openbare Ruimte. Op Het Plein ziet de beursbezoeker waar samenwerking toe kan leiden.

“Wij ontwerpen, engineeren, realiseren en plegen service en onderhoud met veel plezier aan watertechnische installaties zoals fonteinen, waterkunstwerken maar bijvoorbeeld ook de beregening van sportvelden. Onze visie is dan ook: we love making water work”, aldus directeur Hans Kamphuis van Aquaco.

Samen met negen andere exposanten staat Kamphuis op Het Plein, waarmee een lans wordt gebroken voor vakmanschap en kwaliteit. “Het Plein wordt gevormd door bedrijven die samen pleinen en andere projecten in de buitenruimte maken. Je kunt op die manier met je bezoeker heel effectief een ronde maken langs de diverse disciplines zonder kriskras over de beurs te moeten”, legt Kamphuis uit. “Het voordeel van het samenwerken bij het daadwerkelijk realiseren van projecten is helder: Door planningen en werkprocessen echt op elkaar te leggen gaat de kwaliteit van het werk omhoog en worden eveneens kosten bespaard.”

Waarom Aquaco niet mag ontbreken op Het Plein? “Onze toegevoegde waarde geldt voor Het Plein net als voor elk ander plein, een waterelement brengt een plein tot leven, maakt dat mensen graag op een plein zijn.”

Bezoek onze website: www.aquaco.nl