De Enk Groen & Golf

Ambachtelijk én innovatief vakmanschap

Groen maakt een openbare ruimte aantrekkelijk en leefbaar. Niet voor niets pleitte de Gezondheidsraad onlangs voor meer groen in onze steden. Bij het plannen en realiseren van projecten in de buitenruimte is het dan ook logisch als groen direct wordt meegenomen. Op Het Plein op de Dag van de Openbare Ruimte, een initiatief van tien exposanten, laat de Enk Groen & Golf zien wat zij voor opdrachtgevers kunnen betekenen.

“Genieten van groen in een klein land, het buitenleven als bron van plezier en ontspanning, daar hebben we bij de Enk Groen & Golf ons dagelijks werk van gemaakt”, vertelt Frans Reulink. “Onze specialismen, de aanleg en het onderhoud van terreinen, daktuinen, en golfbanen en groen, voeren we uit met ambachtelijk vakmanschap, maar als De Vernieuwers willen we ook zo innovatief mogelijk te werk gaan met nieuwe technieken en inzichten om onszelf continu te verbeteren.”

Bundeling van vakkennis
“Onze motivatie om mee te doen aan Het Plein is bundeling van vakkennis. Bedrijven die net even verder haar neus uit steken en gaan voor kwaliteit, verbinding en vakmanschap met als doel ons vakgebied hoger op de kaart te zetten. Verbinden is één van onze kernwaarden. We kunnen en willen het niet alleen. Door samenwerkingen ontstaan er vernieuwende ideeën. Door de diverse pluimage aan bedrijven met dezelfde passie bereik je dat sneller.”

De Enk Groen & Golf heeft de ambitie een verbindende factor te zijn bij projecten in de buitenruimte. “Onze toegevoegde waarde is onze kennis van aanleg en onderhoud van totaalprojecten, waarin veel disciplines / onderdelen van de vertegenwoordigde bedrijven wordt gebundeld optimaal kunnen realiseren.”

Bezoek onze website: www.deenkgroenengolf.nl