Drain Design Construct

Goede voorbereiding en juiste productkeuze essentieel voor succesvol project

Opdrachtgevers die tijdens de Dag van de Openbare Ruimte op zoek zijn naar een totaaloplossing voor de inrichting van de buitenruimte, komen op Het Plein aan hun trekken.

DDC staat voor Drain Design Construct BV. En is gevestigd in Heinenoord. Ze zijn producent en importeur van de fabrieken BG Graspointner en Frankische en adviseur en leverancier van producten voor de regenwaterafvoer van de buitenruimte. DDC is één van de tien bedrijven die meedoet aan Het Plein op de Dag van de Openbare Ruimte.

“Op de steeds groter wordende beurs Dag van de Openbare Ruimte wordt het steeds lastiger om op te vallen”, legt Leo Koster van DDC uit. “Een nieuw concept krijgt altijd aandacht en dat is een van de redenen waarom we deelnemen aan Het Plein. We voelen ons tussen de overige deelnemers als een vis in het water, want ook die willen de kwaliteit van inrichtingen van de buitenruimte verhogen.”

De tien exposanten hebben hetzelfde doel voor ogen. Koster: “Met de producten en diensten van alle partijen bieden we opdrachtgevers een totaaloplossing voor de inrichting van de buitenruimte.
Alle betrokken deelnemers hebben als ambitie de kwaliteit te verhogen. Op de beurs kunnen we deze opdrachtgevers direct met alle partijen persoonlijk kennis laten maken.”

Regenwaterafvoer
“Wij doen mee om als DDC een invulling te geven aan één van de aspecten die met name vandaag de dag uitermate belangrijk zijn, namelijk oplossingen bieden voor de regenwaterafvoer van pleinen maar uiteraard ook voor alle andere mogelijke buitenruimten. We willen kenbaar maken dat elk project uniek is en dat een goede voorbereiding en een juiste productkeuze essentieel zijn voor het bereiken van een hoge kwaliteit. We zullen dit laten zien door het tonen van diverse producten en het uitgebreid informeren over hoe wij als adviseur in de voorbereidingsfase een grote ondersteunende rol voor een opdrachtgever kunnen vervullen.”

Bezoek onze website: www.ddc-heinenoord.nl