ecoDynamic

Wij bieden onze opdrachtgevers oplossingen voor een duurzame openbare ruimte. Dit zeggen we niet alleen, we maken dit ook waar met onze unieke terugname garantie op de Stabilizer verharding.

Door onze kennis en ervaring binnen de civiel- en cultuurtechnische sector kunnen wij producten leveren die zorgen voor een natuurlijke uitstraling van o.a. voetpaden, fietspaden, pleinen, boomspiegels, parkeerplaatsen en evenemententerreinen.

Missie

ecoDynamic staat voor ecologisch, duurzaam en dynamisch. Dit houdt in dat wij producten leveren die innovatief en vernieuwend voor de openbare ruimte zijn en een bijdrage leveren aan de circulaire economie.

Terugname garantie

Om de duurzaamheid van ons product Stabilizer te te waarborgen, nemen wij, tot 15 jaar na aanschaf de Stabilizer retour tegen aantrekkelijke restitutiepercentages.

Zekerheid

Vanzelfsprekend wilt u ook zekerheid over het bedrijf waar u zaken mee doet. ecoDynamic is eigendom van twee gerenommeerde bedrijven: Dusseldorp Infra, Sloop- en Milieutechniek en Agterberg Bedrijven. Op onze contactpagina treft u speciaal door ons geselecteerde bedrijven aan die de producten van ecoDynamic verkopen.

Bezoek onze website: www.eco-dynamic.eu