SmitsRinsma

Samenwerken is de sleutel

Bij het realiseren van projecten in de openbare ruimte, is een goed adviesbureau vaak onontbeerlijk. Samen kom je tot de beste oplossingen voor een zo efficiënt mogelijke uitvoering.

SmitsRinsma is een landelijk opererend ingenieurs,- en adviesbureau dat erin gespecialiseerd is om technische oplossingen te bedenken in de civiele techniek, grond-weg-en waterbouw en de groenvoorziening. SmitsRinsma is een netwerkbureau dat samen met overheid, tuin- en landschapsontwerper of architect, projectontwikkelaar en aannemer zoekt naar de juiste vertaalslag van het ontwerp en tegelijk ingenieus adviseert in de technische vertaling van het ontwerp.

Tijdens de dag van de Openbare Ruimte is SmitsRinsma één van de tien exposanten die zich presenteren op Het Plein. Ivo Stevens: “Wij doen mee aan Het Plein omdat wij gemerkt hebben als netwerkbureau dat samenwerken dé sleutel en kracht is om kwalitatief en hoogwaardige buitenruimtes te ontwikkelen. Wij nemen onze verantwoordelijkheid in het complexe en uitgebreide proces van de vormgeving van stad en landschap. Dit doen wij graag samen met andere netwerk- én kwaliteitsbureaus en dat zijn juist ook deze bedrijven van Het Plein. Het voordeel van deze samenwerking is onze gezamenlijke kracht die wij kunnen uitstralen naar onze doelgroep/ opdrachtgevers. Gezamenlijk staan wij voor kwaliteit en vakmanschap, kennis, kunde en samenwerking.”

SmitsRinsma is niet alleen tijdens de dag van de Openbare Ruimte aanwezig op Het Plein, in aanloop naar het evenement bewaken de ingenieurs van het bedrijf de logistiek, planning en uitvoering tijdens de opbouwdagen. “Daarnaast zorgen we voor de vertaling en afstemming van alle wensen van de standhouders naar het ontwerp, de uitwerking van het ontwerp van de landschapsontwerper tot technische uitvoeringstekeningen, details en profielen.”

Bezoek onze website: www.smitsrinsma.nl