Tomaello

Architectonisch beton als waardevolle toevoeging in openbare ruimte

Beton is een veelzijdiger product dan menigeen denkt. Het is onderhoudsarm en kan op veel plekken en op veel manieren worden ingezet. Daarnaast is het materiaal in alle kleuren van de regenboog te maken. De kans is dan ook groot dat op elk plein in Nederland wel iets van beton is terug te vinden. Het is niet meer dan logisch dat één van de deelnemers op Het Plein een specialist in beton is, namelijk Tomaello. “Tomaello is de meest veelzijdige betonspecialist in Nederland”, vertelt Giulio Tomaello. “Wij verzorgen al sinds 1924 maatwerk in architectonisch beton.”

Op Het Plein presenteren tien bedrijven zich die vaak samenwerken op verscheidene projecten. Samen breken ze een lans voor kwaliteit en vakmanschap. “Wij werken veel samen met andere specialisten in de openbare ruimte en dit is dé gelegenheid bij uitstek om ons samen te presenteren aan het publiek”, geeft Tomaello aan. “Opdrachtgevers die een hoogwaardige kwaliteit willen in de openbare ruimte, willen graag ontzorgd worden. Door intensief samen te werken met andere specialisten kunnen wij dat voor hen realiseren.”

Over de toegevoegde waarde van zijn eigen organisatie is Tomaello duidelijk: “Wij willen laten zien dat architectonisch beton in het publieke domein een waardevolle toevoeging is.”

Bezoek onze website: www.tomaello.nl